Posteado por: mertxepasamontes | 22 marzo 2009

Evolució de la recerca/ evolución de la búsqueda

Continuo amb la feina de recerca, que sembla més llarga del que pensava en un bon principi. Tinc ja fet un primer anàlisi dels recursos webs, que aniré penjant poc a poc per no avorrir.  Ja puc anticipar que les principals línies d’investigació son:

– El professor Semir Zeki, que treballa en diferent s projectes a la  Italian society of neuroesthetic, amb seu a Itàlia, a l ‘ Institut of neuroesthetics, amb seus a Londres i California i el  Laboratory of neurobiology amb seu a Londres també. És col·laborador també de l’ Association of neuroesthetics que te seu a Berlín.

– El professor Luc Delannoy, que treballa en diferents projectes al  CINNe Centro de investigacions en neuroestètica y neuromusicología amb seu a Mèxic i a  Neuroartes que també estan a Mèxic però fan més èmfasis en el projecte Artruisme.

– La professora Margaret Livingstone que forma part del Neurobiology department de la Harvard Medical School, amb seu a Boston.

I altres investigadors que treballen més en projectes concrets i no en projectes institucionlas però que també tenen una producció molt interessant com: Daniel J. levitin, Roy Ascott, Andy Clark, Alva Nöe i Gerald Edelman.

Segurament caldran més referències, però per començar hi ha una bona base.

Continuo con la tarea de búsqueda, que parece más larga de lo que pensaba en un  principio. Tengo ya hecho un primer anàlisis de los recursos webs, que iré colgando poco a poco  para no aburrir.  Puedo anticipa no obstante, que las principales líneas de investigación son:

– El profesor Semir Zeki, que trabaja en diferentes proyectis en la  Italian society of neuroesthetic, con sede en  Itàlia, en el ‘ Institut of neuroesthetics, con sedes en  Londres y California y en el  Laboratory of neurobiology con sede en  Londres también. És colaborador también de la  Association of neuroesthetics que ttien sede en Berlín.

– El profesor Luc Delannoy, que trabaja  en diferentes proyectos en el  CINNe Centro de investigacions en neuroestètica y neuromusicología con sede en Mèxico y en  Neuroartes que también esta en Mèxico pero con mayor dedicación al proyecto Artruisme.

– La profesora Margaret Livingstone que forma parte del Neurobiology department de la Harvard Medical School, con sede en Boston.

Y otros  investigadores que ttrabajan más en proyectos concretos que no en proyectos  institucionales  pero que también tienen una producción muy interesante como: Daniel J. levitin, Roy Ascott, Andy Clark, Alva Nöe y Gerald Edelman.

Seguramente harán falta más  referencias  pero para empezar creo que es una buena base.

Anuncios

Responses

  1. Hola, Mertxe,

    sí, sembla un bon punt de partida, i tindràs feina a buidar tot això. Després, a la PAC2 ja anirem filant més prim, segons les teves necessitats i objectius, que aniràs concretant.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Categorías

A %d blogueros les gusta esto: