Posteado por: mertxepasamontes | 6 marzo 2009

Prenent forma/ Tomando forma

Va prenent forma la manera com vull desenvolupar aquesta investigació en Neuroestètica dins del context d’un treball de Fi de carrera que a més espero que serveixi per a donar a conèixer aquest àmbit un poc millor. La veritat és que estan sent de gran ajuda les indicacions de Meritxell Martí Orriols, la consultora del TFC.

De moment estic articulant el com. Sembla molt fàcil, però no ho és tant. Quan et descuides caus en el parany de voler abastar massa i tenir el risc de perdre’t sense arribar a cap lloc. Per això vaig a centrar-me inicialment a desenvolupar què és la Neuroestètica i com està aquest àmbit d’estudi a dia d’avui: què s’ha pogut constatar, què només s’intueix, qui són els principals autors, si hi ha alguna aplicació pràctica del tema, etc.

En fi, totes aquestes qüestions conceptuals que pot semblar una miqueta avorrides, però que ens permeten emmarcar el tema adequadament. A partir d’aquí s’iniciarà una part que espero sigui estimulant per a mi i els qui seguiu aquest Bloc d’anàlisi de “obres mestres”  sota aquesta perspectiva..

Sense obviar altres possibilitats que espero vagin sorgint: entrevistes, fotografies, vídeos, comentaris, etc?

Així que: en marxa!!!

Mertxe Pasamontes

Va tomando forma la manera cómo voy a desarrollar esta investigación en Neuroestética dentro del contexto de un trabajo de Fin de carrera que además espero que sirva para dar a conocer este ámbito un poco mejor. La verdad es que está siendo de gran ayuda las indicaciones de Meritxell Martí Orriols, la consultora del TFC.

De momento estoy articulando el cómo. Parece muy fácil, pero no lo es tanto. En cuanto te descuidas caes en la trampa de querer abarcar demasiado y perderte sin llegar a ninguna parte. Por eso voy a centrarme inicialmente en desarrollar qué es la Neuroestética y cómo está este ámbito de estudio a día de hoy: qué se ha podido constatar, qué sólo se intuye, quiénes son los principales autores, si hay alguna aplicación práctica del tema…. En fin, todas esas cuestiones conceptuales que puede parecer un tanto aburridas, pero que nos permiten enmarcar el tema adecuadamente.

A partir de ahí se iniciará una parte que espero sea estimulante para mí y los que sigáis este Blog de análisis de “obras maestras” bajo esta perspectiva…..

Sin obviar otras posibilidades que espero vayan surgiendo: entrevistas, fotografías, vídeos, comentarios, etc…

Así que: en ruta!!!


Responses

 1. Me interesa mucho tu trabajo, es una pena que el blog esté un poco vacío. Soy dramaturgo y trabajo en un estudio de neurodrama.

  Ojalá, si te apatece, te puedas poner en contacto conmigo.

  Saludos.

  • EStoy iniciando la investigación y llevará un poco de tiempo llenar el Blog. Pero te aseguro que habrá mucho para leer! Contactamos en breve.

 2. Perfecte, Mertxe. Ja t’has posat en marxa.

  Aprofita el format bloc per posar enllaços dins del text: quan citis una persona, linka-la al seu web, a una base de dades d’obres que hagi escrit o un web on en facin referència; quan citis un bloc, linka la seva URL; i si hi ha conceptes que creguis que pot ser útil remetre a un lloc web, també.

  Així, el bloc tindrà també el rigor acadèmic.

  Felicitats i endavant.

 3. Ok Meritxell, aniré en compte amb els detalls més acadèmics!


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Categorías

A %d blogueros les gusta esto: